Aa
پنجشنبه 2 بهمن 1399
En Fa
تاریخ : چهارشنبه 5 آذر 1399
کد 120785

برداشت زعفران از مزارع پاکدشت آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت گفت: برداشت محصول زعفران از سطح ۳۶.۵ هکتار از اراضی زراعی پاکدشت آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، محمود امیری گفت: سابقه کاشت زعفران در پاکدشت به ۱۷ سال پیش باز می‌گردد و هم اکنون سطح زیرکشت این محصول به بیش از ۳۶.۵ هکتار رسیده که بیشترین سطح مزارع زعفران در روستای کهریزک از توابع بخش شریف آباد واقع شده است.

وی افزود: سالانه ۲۱۹ هزار کیلوگرم پیاز زعفران در مزارع شهرستان پاکدشت کشت می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی پاکدشت با بیان این که بیشترین میزان کشت زعفران در پاکدشت به شیوه سنتی انجام می شود اظهار کرد: در حال حاضر از مجموع ۳۶.۵ هکتار اراضی زیر کشت زعفران، ۴۲۰ مترمربع در گلخانه به صورت نوین کشت شده و مابقی به صورت سنتی کاشت و برداشت می‌شود.

امیری میزان برداشت گل زعفران در هر هکتار را به طور میانگین ۱۰ کیلوگرم دانست و افزود: در روش سنتی از هر کیلو گرم پیاز، ۱۶ گرم محصول زعفران تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: کاشت زعفران در ماه‌های خرداد تا شهریور انجام شده و در ماه‌های آبان و آذر برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ تولید کننده زعفران در شهرستان فعالیت دارند و به صورت موقت ۹ هزار و ۱۲۵ نفر در مزارع زعفران کار می‌کنند.

وی میزان ایجاد اشتغال کشت زعفران به ازاء هر هکتار را ۲۵۰ نفر در روز اعلام کرد.

امیری گفت: پاکدشت تنها شهرستان استان تهران است که مجوز تولید پیاز مادری زعفران را در اختیار دارد.

این مقام افزود: شهرستان پاکدشت با سطح زیر کشت ۳۶.۵ هکتار از مجموع ۱۸۸ هکتار اراضی زیر کشت زعفران استان تهران، رتبه دوم استان را در اختیار دارد.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 5 آذر 1399
  • ساعت 08
  • توسط سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
  • تعداد بازدید 85